Indiferent care va fi destinația dvs. în perioada imediat următoare, vă oferim Traduceri Autorizate Teste Covid-19 sau Adeverințe Medicale Covid în/din următoarele limbi străine:

ENGLEZĂ

FRANCEZĂ

SPANIOLĂ

ITALIANĂ

GERMANĂ

GREACĂ

PORTUGHEZĂ

BULGARĂ

TURCĂ etc.

 

 

Fie că plecați din România în interes de serviciu, fie că plecați în vacanță, mai multe țări au introdus obligativitatea prezentării de către cetățenii români a unui certificat sau a unei adeverințe medicale care să ateste un rezultat negativ după efectuarea unui test medical (RT-PCR) COVID-19.  În plus, testele RT-PCR trebuie realizate doar de laboratoarele acreditate de autoritățile din România. Puteți accesa aici Listă Laboratoare Medicale Acreditate de Ministerul Sănătății.

 

Testele COVID-19 trebuie efectuate cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în țara respectivă și trebuie să aveți în vedere că acest termen este calculat din momentul recoltării probelor biologice pentru identificarea noului coronavirus. Certificatele sau adeverințele medicale cu rezultatele negative ale acestor teste trebuie prezentate la intrarea în țara respectivă iar acestea vor avea forma unei Traduceri Autorizate Engleză, Traduceri Autorizate Germană, Traduceri Autorizate Spaniolă, Traduceri Autorizate Italiană etc.

 

Tocmai de aceea, pentru a veni în sprijinul clienților noștri, vă oferim Traduceri Autorizate Urgente Rezultate Teste Covid-19 în limbile străine specificate mai sus. Conform ultimelor informații disponibile, veți avea nevoie doar de Traducere Autorizată Test Covid-19, legalizarea traducerii la un birou notarial nefiind necesară.

 

În măsura timpului disponibil, traducătorii noștri autorizați realizează Traduceri Autorizate Rezultate Teste Covid-19 în regim de urgență, astfel încât dvs. să primiți traducerea în cel mai scurt timp.

 

Cine poate efectua Traduceri Autorizate Rezultate Teste Covid-19

Traducerea rezultatelor testelor Covid-19 poate fi efectuată doar de traducători autorizați de Ministerul Justiției din România. Aceștia vor aplica la sfârșitul traducerii ștampila, semnătura și încheierea prin care certifică autenticitatea traducerii în conformitate cu textul actului original.

În cadrul firmei noastre de traduceri lucrăm doar cu Traducători Autorizați de Ministerul Justiției din România care se pot ocupa cu prioritate de Traduceri Engleză, Traduceri Franceză, Traduceri Spaniolă, Traduceri Italiană, Traduceri Germană, Traduceri Portugheză etc.

 

Cât durează Traducerea unui Test Covid-19

În funcție de disponibilitatea traducătorilor noștri autorizați, putem efectua traduceri urgente într-un termen foarte scurt: de la câteva ore până la maximum 24 de ore, de la ora confirmării comenzii.

 

Cum primesc Traducerea Testelor Covid-19 (Coronavirus)

Dacă locuiți în București, puteți ridica de la noi traducerea autorizată în format original sau v-o putem trimite prin e-mail, scanată, cu ștampila și semnătura traducătorului autorizat, în format pdf iar dvs. o puteți printa oriunde doriți.

Dacă locuiți în altă localitate din România, vă putem trimite traducerea autorizată a rezultatului testului dvs. doar prin e-mail, scanată, cu ștampila și semnătura traducătorului autorizat, în format pdf, iar dvs. o puteți printa oriunde doriți.

 

Cât costă o Traducere Autorizată Teste Covid-19

Prețul unei traduceri autorizate diferă foarte mult în funcție de limba străină în care se efectuează și de traducătorul disponibil la momentul solicitării dvs.

Pentru a vă trimite o ofertă de preț personalizată pentru Traduceri Autorizate Rezultate Teste Covid-19, vă rugăm să ne contactați telefonic din pagina Contact sau apăsând butonul de mai jos. Răspundem oricărei solicitări în maximum 10 minute. Precizăm că plata se poate face doar Online sau cu OP la sediul oricărei bănci.

 

 

Sursa foto: Internet