Traducerea unui site web este un proces complex ce presupune nu doar o simplă traducere făcută pe hârtie ci adaptarea traducerii la limba și cultura țării respective, fără a afecta desigur conținutul și mesajul care se dorește a fi transmis. Acest proces poartă denumirea de localizare web.

De asemenea, traducerea de site-uri web trebuie să țină cont obligatoriu de particularitățile culturii țării respective și ale limbii străine în care se face traducerea.

Vă oferim traduceri de site-uri web în următoarele limbi străine: ENGLEZĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, ITALIANĂ, GERMANĂ, PORTUGHEZĂ, GREACĂ, MAGHIARĂ, BULGARĂ etc.

De cele mai multe ori localizarea web implică adaptarea în textul tradus a unităților de măsură utilizate, dacă vorbim despre traduceri tehnice, a modului de transcriere a datelor sau chiar la modificarea numărului persoanei la care este redactat textul.

Spre exemplu, în mediul de afaceri din Spania, stilul de adresare este ceva mai relaxat, se preferă utilizarea persoanei a 2-a singular –„tu”- pe când în România se preferă utilizarea formei „dumneavoastră”.

De aceea, pentru ca traducerea unui site web să fie un real succes, biroul de traduceri din București Elesta Studios preferă serviciile oferite de traducători sau revizori nativi.

AVANTAJELE TRADUCERII UNUI SITE WEB:

  • Ești cu un pas în fața competiției
  • Ieși în evidență pe piața în care activezi
  • Clienții îți înțeleg mai bine serviciile și produsele
  • Indexare mai bună în Google
  • Brandul și imaginea ta devin mai puternice
  • După ce-ți traduci site-ul, „only the sky is the limit”
  • Toate acestea se vor traduce într-un profit mai mare pentru compania ta!

Vrei să-ți promovezi compania sau produsele și servicile online? Atunci singura ta opțiune este traducerea website-ului firmei tale.

Nu știi să faci traduceri de site-uri web? No problem! Noi doar cu asta ne ocupăm!

Contactează-ne pe e-mail sau telefonic, povestește-ne despre proiectul tău, despre afacerea ta, iar noi îți vom oferi cea mai bună soluție lingvistică!

Fii diferit! Noi îți internaționalizăm afacerea!

POVESTEȘTE-NE DESPRE PROIECTUL TĂU!

Îți vom oferi cea mai bună soluție lingvistică!

TOP