Suntem traducători umani → REDĂM SENSURI, NU DOAR TRADUCEM…

1 MILION +

DE PAGINI TRADUSE PÂNĂ ACUM

700+

CLIENȚI MULȚUMIȚI

12+

ANI EXPERIENȚĂ

Oferim cu succes clienților noștri servicii de traduceri autorizate și legalizate, de o calitate ireproșabilă, executate cu profesionalism și la prețuri competitive, în cadrul agenției de traduceri din București, Sector 5.

Efectuăm TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE în/din următoarele limbi străine: ENGLEZĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, ITALIANĂ, GERMANĂ, PORTUGHEZĂ, GREACĂ, BULGARĂ etc.

De 12 ani suntem partenerii unor clienți ambițioși care concurează pe piețele internaționale. În tot acest timp, am gestionat proiecte de traduceri dintre cele mai ample, de la traduceri tehnice pentru licitații, traduceri juridice, până la traduceri medicale și IT.

Traducerile legalizate sau traducerile autorizate livrate de biroul nostru de traduceri sunt efectuate doar de traducători autorizați de Ministerul Justiției, experimentați și profesioniști și înainte de a fi predate clientului sunt verificate de revizori specializați.

Cei mai experimentați traducători autorizați

Traducătorii sunt cheia succesului nostru. Suntem exigenți dar în același timp prietenoși! Tocmai de aceea lucrăm cu cei mai experimentați traducători autorizați, lingviști în același timp, marea lor majoritate vorbitori nativi ai limbilor străine în/din care traduc.

Prin urmare, putem afirma cu tărie că oferim clienților agenției noastre traduceri autorizate și traduceri legalizate de cea mai bună calitate, în orice domeniu.

Serviciile noastre se adresează atât persoanelor juridice cât și persoanelor fizice, din România dar și din Uniunea Europeană.

Gândește-te la agenția noastră de traduceri mai mult ca la un departament care aparține companiei tale, care îți livrează valoare, ajutându-te să comunici eficient în diverse limbi străine.

Știm că fiecare client este unic! Prin urmare, dacă ai nevoie de o agenție de traduceri în București, sector 5, care să-ți trateze documentele cu seriozitate, indiferent de numărul de pagini ori domeniul din care fac parte, contactează-ne cu încredere!

DE CE NOI?

De ce să lucrezi cu noi? Fiindcă suntem diferiți!

De ce suntem diferiți? Deoarece noi chiar îți înțelegem afacerea!

CE ÎȚI OFERIM:

Confidențialitate totală a documentelor și datelor tale.

12 ani de experiență, peste 10 milioane de cuvinte traduse până în prezent, peste 500 de ore de interpretariat, peste 100 de site-uri web traduse.

Suntem traducători umani. Nu folosim Google Translate!

Jumătate dintre traducătorii noștri sunt nativi.

Știm foarte bine ce înseamnă traducerile pentru un business.

Știm ce înseamnă o licitație. Am trecut prin multe

Traducem în orice domeniu.

Livrăm la timp sau chiar mai devreme!

Cu noi ești diferit! Noi îți internaționalizăm afacerea.

LUCREAZĂ CU NOI!

TOP