Cursuri de Limba Spaniolă pentru Companii

Servicii complete pentru persoane juridice

Experiență din 2007 | +20 de traineri specializați

Concepem pachete personalizate pentru Firme
____________________________________

Câți dintre angajații dvs. pot purta o conversație în LIMBA SPANIOLĂ?

 

Câți dintre angajații dvs. vorbesc fluent LIMBA SPANIOLĂ la locul de muncă?

 

La baza succesului unei companii stă un cumul de factori. Unul dintre cei mai importanți factori sunt abilitățile angajaților de a se descurca, atât în scris cât și oral, într-o limbă străină.

 

Dacă sunteți în căutarea unor Cursuri de Limba Spaniolă pentru Companii și dacă vă doriți ca angajații dvs. să se exprime corect și fluent în limba spaniolă într-un timp cât mai scurt, atunci noi suntem alegerea perfectă.

Vă oferim Cursuri de Limba Spaniolă pentru FirmeLimbaj General sau Specializat pentru orice nivel (începători, intermediari sau avansați), în conformitate cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi străine.

Colaborăm cu traineri specializați, inclusiv profesori nativi de limba spaniolă, cu experiență de cel puțin 5 ani în predarea limbii spaniole. Aceștia utilizează metode de predare moderne, dinamice, inovatoare dar în același timp eficiente, îmbinând utilul cu plăcutul, astfel încât cursanții nu se plictisesc, chiar dacă participă la curs după o zi la birou.

De asemenea, prin metodele și tehnicile speciale dar în același timp atractive de predare, scopul principal al trainerilor noștri este acela de a-i face pe cursanți să-și dorească să participe la toate ședințele unui modul, putând astfel să dobândească toate abilitățile cerute sau impuse de angajator.

CURSURI DE LIMBA SPANIOLĂ PENTRU COMPANII

Succesul constă în specializare, iar una dintre metodele de a obține un nivel bun de limbă spaniolă este prin îmbunătățirea nivelului lexical într-un anumit domeniu. Cursurile noastre specializate de limba spaniolă includ:

 1. Cursuri de limba spaniolă limbaj general (A1-C2)
 2. Cursuri de limba spaniolă pentru afaceri (în special pentru persoanele care ocupă funcții de conducere)
 3. Cursuri de limba spaniolă limbaj juridic (avocați, juriști, consultanți)
 4. Cursuri de limba spaniolă limbaj financiar-contabil
 5. Cursuri de limba spaniolă limbaj tehnic (pentru ingineri, diriginți de șantier, manageri de proiecte, arhitecți etc.)
 6. Cursuri de limba spaniolă pentru examenul DELE

DE CE să alegeți Cursurile de Limba Spaniolă predate de noi

1. Obiectivul nostru principal este ca angajații dvs. să învețe limba spaniolă în cel mai scurt timp
2. Cu ajutorul nostru, vă formați angajați pregătiți și competitivi
3. Predăm limba spaniolă în orice domeniu și pentru orice nivel
4. Ne place să predăm limba lui Cervantes prin metode moderne și interactive
5. Suntem la zi cu toate noutățile în materie de limbă spaniolă
6. Datorită metodelor noastre moderne, angajații dvs. își vor dori să participe la toate ședințele unui modul
7. Venim noi la sediul companiei dvs., nu trebuie să vă puneți angajații pe drum
8. Suntem extrem de sociabili, dar în același timp exigenți
9. Oferim frecvent feedback legat de evoluția fiecărui cursant
10. Avem cele mai bune cursuri de limba spaniolă de pe piață

Ce vor putea să facă angajații dvs. după participarea la un Curs de Limba Spaniolă pentru Firme

În cadrul programelor noastre de training ne propunem mai întâi să identificăm nevoile curente ale unui departament sau ale unei companii din punct de vedere lingvistic. Ulterior implementăm metoda și suportul de curs ales, iar la finalul unui Curs de Limba Spaniolă pentru Firme livrat de noi (în funcție de modulul ales) și în urma unei participări active, fără absențe din partea cursanților, angajații dvs.:

 • Se vor exprima fluent în limba spaniolă, atât în scris, cât și oral
 • Vor dobândi limbajul de specialitate, specific locului de muncă
 • Vor putea înțelege cu ușurință mesaje scrise sau orale
 • Vor comunica cu mai multă siguranță în limba spaniolă cu partenerii străini
 • Vor fi capabili să discute telefonic în limba spaniolă fără să le fie teamă că vor spune ceva greșit
 • Vor ști să redacteze sau să răspundă unui e-mail formal sau informal în limba spaniolă
 • Vor putea să întocmească o ofertă de preț
 • Vor aplica cunoștințele de limba spaniolă în cadrul activităților zilnice de la locul de muncă
 • Vor putea comunica cu beneficiarii în limba spaniolă
 • Vor putea negocia contracte cu angajați sau furnizori spanioli
 • Vor putea soluționa reclamațiile primite de la clienți
 • Vor fi capabili să redacteze documente financiare în limba spaniolă
 • Vor utiliza corect limbajul tehnic în cadrul unei ședințe sau pe șantier
 • Vor putea să citească ori să elaboreze planuri în limba spaniolă

Cursurile organizate de noi se adresează persoanelor care trebuie să utilizeze limba spaniolă pentru a-și putea îndeplini sarcinile de zi cu zi la locul de muncă, persoanelor a căror dorință este să avanseze în carieră, să-și perfecționeze cunoștințele dintr-un anumit domeniu ori să poarte discuții de afaceri la cel mai înalt nivel.

Ce pregătire au Trainerii de Limba Spaniolă

Știm că pentru a preda limba spaniolă nu este suficient să fii nativ, să știi să o vorbești sau doar să fi terminat o facultate de profil. Toți trainerii noștri sunt specializați în predarea limbii spaniole în urma unor studii superioare specifice și a unor cursuri de formare prin care garantează că dețin cunoștințele lingvistice și pedagogice necesare, pe lângă experiența dobândită de-a lungul timpului, pentru a vă ajuta și îndruma în cel mai bun mod posibil pe minunatul drum al învățării limbii spaniole.

Vă garantăm că în cadrul firmei noastre, profesorii de limba spaniolă:

– Sunt profesori nativi sau cunosc limba spaniolă la un nivel foarte apropiat de cel nativ
– Au formare universitară/specifică pentru a preda limba spaniolă
– Au o experiență de cel puțin 5 ani în predarea limbii spaniole în cadrul companiilor
– Utilizează metode de predare moderne și interactive cu rezultate dovedite
– Sunt persoane extrem de sociabile dar în același timp exigente și care știu să urmărească un obiectiv
– Vor face ca lecțiile de limba spaniolă să fie plăcute, eficiente și le vor adapta nevoilor angajaților dvs.
– Vor urmări progresul, vor oferi feedback și vor clarifica orice nedumerire

Pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților noștri, ne asigurăm că vom alege cei mai buni profesori de limba spaniolă.

Metode de predare interactive

La începutul fiecărui curs de limba spaniolă vom identifica împreună cu trainerii noștri specializați nevoile curente ale firmei dvs. după care, vom stabili obiectivele și materialele de pe care se va susține cursul.

Metodele tradiționale de predare în care profesorul de spaniolă sau trainerul scria pur și simplu pe o tablă niște noțiuni pe care cursanții trebuiau să le transcrie pe foi sau în caiete, urmând ca mai apoi să le memoreze, nu mai sunt la modă. Tipologia actuală a cursanților s-a schimbat.

Actualmente, participanții la un curs de limba spaniolă caută abordări dinamice din partea profesorilor sau a trainerilor, vor să participe activ la curs, să dobândească abilitățile prin activități în grup, privind imagini sau urmărind videoclipuri. Adică, vor ca trainingul de limba spaniolă să cuprindă activități cu o aplicabilitate imediată la locul de muncă.

În cadrul cursurilor de limba spaniolă pe care le organizăm pentru clienții noștri utilizăm doar manuale, caiete de exerciții și fișe scrise de autori spanioli, nativi, adaptate nivelului și obiectivelor cursanților. Acestea sunt special concepute pentru a încuraja folosirea de metode interactive de predare care să implice participantul în derularea cursului.

De asemenea, pentru a oferi cursanților cea mai bună experiență de învățare și pentru ca aceștia să studieze în cel mai eficient mod cu putință, concepem materiale de studiu personalizate, în funcție de nevoile fiecărei companii. Echipa noastră de traineri de asemenea este specializată în crearea și redactarea de materiale de studiu pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a fixa conținuturile în mod corespunzător. Analizăm orice nevoie lingvistică a cursantului și/sau a firmei și vă recomandăm cel mai bun curs de limba spaniolă existent pe piață pentru a vă atinge obiectivele.

De asemenea, la cursurile organizate de noi trainerii noștri specializați încurajează constant cursanții să-și dezvolte abilitățile esențiale în business, antrenându-i în diverse activități.

Jocul de rol este una dintre metodele aplicate de noi și care se bucură de un real succes. Astfel, în timpul cursurilor de limba spaniolă participanții sunt îndemnați să facă schimb de rol cu colegii lor punând în practică diverse situații reale: comunică telefonic sau în videoconferințe, sunt pe rând negociatori în cadrul unei întâlniri de afaceri sau sunt puși în situația de a susține un interviu cu cineva pentru ocuparea unui post în cadrul companiei. Practic, îi „forțăm” să aplice ceea ce studiază.

De asemenea, tot pentru dezvoltarea abilităților de comunicare orală, cursanții sunt implicați în activități ce simulează situații reale care pot avea loc într-o firmă, situații formale sau informale, ori sunt îndemnați să dezbată anumite teme din mediul de afaceri local. Ne propunem astfel ca aceștia să se exprime spontan, coerent și clar în limba spaniolă.

În cadrul fiecărei lecții de limba spaniolă trainerul va atinge dezvoltarea tuturor abilităților:

– Exprimare orală și scrisă
– Citirea și înțelegerea unui text scris
– Ascultarea și înțelegerea unui text în audiție
– Noțiuni de gramatică și vocabular

Cum se organizează Cursurile de Limba Spaniolă Corporate

În primul rând, în urma unui audit lingvistic vom stabili care sunt nevoile de formare ale clientului (nivelul cursanților participanți) cu scopul de a optimiza costurile cu formarea și pentru ca dvs. ca și companie să aveți un real beneficiu în urma colaborării cu noi.

După auditul lingvistic realizat la nivelul companiei sau al unui departament specific, cursanții vor fi organizați pe grupe, conform următoarei scheme:

– Nivelul A1 – A2 (începători)
– Nivelul B1 – B2 (intermediari)
– Nivelul C1 – C2 (avansați)

Pentru a susține cursurile de limba spaniolă organizate de noi trainerii se vor deplasa la sediul companiei dvs. sau în oricare altă locație doriți.

Câți cursanți pot exista într-o grupă

În funcție de nivelul fiecărui cursant care va fi stabilit în urma auditului lingvistic, aceștia pot fi organizați după cum urmează:

1. Grupe mici – cuprind între 2-5 cursanți
2. Grupe standard – cuprind între 5 și 10 cursanți
3. Curs individual (one to one) – curs cu o singură persoană – conceput special pentru persoanele cu funcții de conducere

Cât costă un Curs de Limba Spaniolă pentru Firme

Prețul unui curs de limba spaniolă pentru firme este stabilit ținând cont de mai mulți factori:

 • limbajul care se dorește studiat: general sau specializat
 • numărul cursanților dintr-o grupă
 • frecvența cursurilor

Tocmai de aceea, pentru că fiecare companie are specificul ei iar necesitățile cursanților sunt diferite, ne dorim să concepem pachete personalizate care vor ține cont de bugetul pe care dumneavoastră îl alocați și de factorii menționați mai sus.

 

Dacă vă doriți o ofertă de preț personalizată pentru Cursuri de Limba Spaniolă pentru Companii, contactați-ne cu încredere! CONTACT

10 motive pentru a studia Limba Spaniolă

1. Este a treia cea mai vorbită limbă din lume, după engleză și chineză
2. Aproximativ 6% din populația globului vorbește limba spaniolă
3. Este vorbită 20 de țări diferite, fie ca limbă maternă fie ca o a doua limbă străină
4. Limba spaniolă este foarte asemănătoare cu limba română deoarece ambele fac parte din categoria limbilor romanice
5. Dacă învățați limba spaniolă vă veți putea face relații de prietenie internaționale
6. Dacă știți limba spaniolă călătoriile dvs. nu vor avea limite
7. Veți putea cunoaște îndeaproape cultura, gastronomia și amabilitatea hispanicilor
8. Cunoașterea limbii spaniole a devenit din ce în ce mai apreciată de către angajatori
9. Plus de asta, cine n-a ascultat niciodată vreo melodie de-a lui Enrique Iglesias?
10. În comparație cu alte cursuri de limbi străine, limba spaniolă se învață relativ ușor.

S-a dovedit că cel mai mare obstacol în calea comunicării în cadrul unei firme este faptul că angajații vorbesc o limbă străină la nivel elementar sau nu vorbesc deloc una.

Cu noi Limba Spaniolă nu mai este un obstacol!