Traduceri Autorizate Spaniola

Traduceri Legalizate Spaniola

Traduceri Romana Spaniola

Traduceri Spaniola Romana

Traducator Autorizat Spaniola

Experiență din 2007

+225 de traducători autorizați

Servicii complete de traduceri

în/din limba spaniolă

 

Birou de Traduceri Autorizate si Legalizate Spaniolă București cu experiență de 16 ani în domeniu. Vă oferim traduceri din limba română în limba spaniolă și traduceri din limba spaniolă în limba română în orice domeniu, pentru orice tip de document sau text.

Traducerile din limba Spaniolă pe care le realizăm pentru clienților noștri sunt realizate de traducători autorizați de Ministerul Justiției, profesioniști și cu foarte multă experiență.

De asemenea, din membri echipei noastre fac parte și traducători de limba spaniolă recunoscuți de MAEC – Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación (Ministerul Afacerilor Externe din Spania), cunoscuți și sub denumirea de ”traductores jurados” (traductor jurado de rumano en Bucarest, Rumania).

Aceștia sunt specializați în diverse domenii, precum domeniul juridic, domeniul tehnic, domeniul medical, domeniul financiar, domeniul comercial și au o experiență de cel puțin 10 ani în domeniul traducerilor.

Pentru a veni în sprijinul clienților, asigurăm serviciul de legalizare a traducerilor în / din limba spaniolă pe care le realizăm (contra cost).

Serviciile noastre de traduceri autorizate limba spaniola și traduceri  legalizate limba spaniola se adresează atât persoanelor fizice din orice oraș sau din orice colț al lumii, cât și persoanelor juridice.

 

Traduceri Spaniola – tipuri

Datorită faptului că avem clienți răspândiți în întreaga lume iar serviciile de traducere compun un domeniu în care traducătorii pot lucra de oriunde, noi colaborând inclusiv cu traducători nativi, în cadrul companiei noastre am conceput pachete pentru următoarele tipuri de traduceri:

 1. Traduceri spaniola romana
 2. Traduceri romana spaniola
 3. Traduceri autorizate spaniola romana
 4. Traduceri autorizate romana spaniola
 5. Traduceri legalizate spaniola romana
 6. Traduceri legalizate romana spaniola
 7. Traduceri autorizate si legalizate spaniola romana
 8. Traduceri autorizate si legalizate romana spaniola

 

 

De asemenea, oferim servicii de Traduceri Autorizate și Legalizate București sector 5 pentru următoarele combinații lingvistice:

1. Traduceri spaniola engleza
2. Traduceri engleza spaniola
3. Traduceri spaniola franceza
4. Traduceri franceza spaniola
5. Traduceri spaniola germana
6. Traduceri germana spaniola
7. Traduceri spaniola italiana
8. Traduceri italiana spaniola
9. Traduceri spaniola greaca
10. Traduceri greaca spaniola
11. Traduceri spaniola maghiara
12. Traduceri maghiara spaniola
13. Traduceri spaniola bulgara
14. Traduceri bulgara spaniola
15. Traduceri spaniola portugheza
16. Traduceri portugheza spaniola
17. Traduceri spaniola slovena
18. Traduceri slovena spaniola
19. Traduceri spaniola olandeza
20. Traduceri olandeza spaniola

 

Ce beneficii aveți dacă lucrați cu noi

 1. Ne concentrăm pe nevoile clienților. Scopul nostru este să vă depășim așteptările.
 2. Suntem traducători umani! Noi nu realizăm traduceri folosind sisteme de traducere automată.
 3. Avem tarife personalizate și flexibile, în funcție de bugetul alocat.
 4. Avem soluții rapide pentru orice tip de cerere, indiferent de valoarea comenzii.
 5. Pentru volum de peste 100 de pagini, indiferent de domeniu, vă acordăm reduceri de preț.
 6. În limita timpului disponibil, efectuăm și Traduceri Spaniola Urgente.
 7. Pentru traducerile efectuate de un Traductor Jurado – MAEC nu este nevoie să ne aduceți documentele originale.
 8. Vă garantăm calitatea traducerilor în spaniolă și confidențialitatea datelor dvs. personale prin contract.
 9. Facilităm serviciul de traduceri legalizate spaniola romana sau traduceri legalizate romana spaniola în cadrul birourilor notariale partenere. Colaborăm cu birou notarial poziționat central (Piața Unirii) care vă poate legaliza traducerile pe loc sau în cel 1 oră.
 10. Colaborăm doar cu Traducători de limba spaniolă autorizați de Ministerul Justiției sau de Ministerul Afacerilor Externe din Spania.
 11. Livrăm traduceri spaniola romana sau traduceri romana spaniola în orice format, în București, în țară sau în străinătate prin curier sau prin e-mail.
 12. Suntem prompți, profesioniști și de încredere! Mărturii clienți birou de traduceri spaniola

 

Din momentul intrării României în Uniunea Europeană, din ce în ce mai mulți investitori spanioli au devenit interesați de țara noastră.

Fie că aveau ca obiect de activitate servicii de O&M pentru parcuri fotovoltaice, construcția de drumuri și autostrăzi, arhitectură, topografie și geodezie, agrement, turism sau alimentație publică, foarte multe firme din Spania și-au deschis sucursale în România.

Indiferent de natura activității lor, investitorii spanioli au în mod constant nevoie de traduceri autorizate si legalizate spaniola, mai ales pentru participarea la licitații dar și pentru activitățile interne din cadrul firmelor.

Prin urmare, cele mai solicitate traduceri spaniola in Bucuresti sunt: acte constitutive, certificate emise de Registrul Comerțului, procuri și alte acte notariale etc.

 

Traduceri Autorizate Spaniola în domeniul juridic

Traduceri spaniolă juridiceconstau în a traduce din limba spaniolă în limba română sau din limba română în limba spaniolă texte cu caracter juridic-administrativ, fie acte autentice, fie acte sub semnătură privată.

Aceste acte sunt emise pentru a reglementa din punct de vedere juridic înțelegeri sau convenții între companii și persoane fizice.

Pentru a garanta clienților servicii de traduceri spaniola autorizate și legalizate de calitate, atunci când realizăm traduceri juridice în/din limba spaniola, apelăm doar la un traducator autorizat spaniola sau la un traducător juridic.

Acesta este atestat de Ministerul Justiției din România sau recunoscut de Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación (MAEC) din Spania, cu cel puțin 10 ani experiență, are nu numai cunoștințe de limba spaniolă, dar este la curent și cu realitățile juridice din Spania.  În plus, este obișnuit cu stilul specific fiecărui text juridic.

Dintre actele și documentele juridice pe care le traducem frecvent în limba spaniolă, enumerăm: sentință de divorț, hotărâre AGA, comisii rogatorii etc.

Realizăm traduceri limba spaniola autorizate si legalizate în domeniul juridic București la tarife competitive și personalizate.

Preț traducere spaniolă romana domeniul juridic – de la 30 de lei. În funcție de numărul de pagini și de termenul de predare solicitat, vă oferim reduceri considerabile de preț.

 

Traduceri Legalizate Spaniola în domeniul financiar-bancar

Clienții care solicită acest tip de servicii sunt în general instituțiile bancare, firmele de contabilitate, firmele de audit financiar sau IMM-urile/ companiile care participă la licitații publice sau private.

Traducerile din spaniolă în română sau invers din domeniul financiar-bancar sunt realizate de un traducator autorizat spaniola Bucuresti, cu o experiență de cel puțin 10 ani. Acesta va semna și ștampila la finalul traducerii, certificând autenticitatea și acuratețea acesteia, conform cu originalul.

Dintre actele care se încadrează în această categorie, menționăm: conturi anuale, situații financiare, bilanț contabil, contracte de credit sau de împrumut, scrisori de bonitate, scrisoare de garanție bancară etc.

Realizăm traduceri spaniola autorizate si legalizate în domeniul financiar-bancar la tarife competitive și personalizate.

Preț traduceri autorizate spaniolă romana sau romana spaniola în domeniul financiar – de la 30 de lei. În funcție de numărul de pagini și de termenul de predare solicitat, vă oferim reduceri considerabile de preț.

Traduceri Limba Spaniola – domeniul tehnic

Scopul unei traduceri tehnice spaniola este acela de a transmite informații într-o manieră totalmente obiectivă pentru a ajuta cititorul să realizeze o anumită sarcină. Acesta va dori probabil să înțeleagă cum funcționează o macara, cum să pornească o mașină de spălat, cum să construiască o casă sau cum să asambleze un echipament.

Traducerile tehnice spaniolă română ocupă un loc extrem de important în cadrul biroului nostru de traduceri, domeniul tehnic fiind unul dintre cele mai solicitate.

A traduce un text dintr-o limbă străină în alta nu este întotdeauna atât de simplu pe cât pare, iar traducerile tehnice pe care le-am primit la corectat și revizuit ne-au demonstrat acest lucru de foarte multe ori.

Secretul unei traduceri tehnice de calitate stă în utilizarea corectă a limbajului specific de către un traducător spaniolă specializat în domeniul tehnic, care redă textele traduse cu precizie și acuratețe.

Dacă apelați la profesioniștii noștri în traduceri veți economisi timp, veți scăpa de nervi și bătăi de cap și, în plus, veți obține o traducere autorizata limba spaniola în domeniul tehnic.

În categoria traducerilor tehnice spaniola putem încadra actele și documentația necesară pentru licitații publice sau licitații private în domeniul construcțiilor de orice fel sau orice alt tip de text cu caracter tehnic.

De-a lungul timpului am efectuat traduceri tehnice pentru o varietate de documente, dintre care putem menționa: acte licitații, caiet de sarcini, certificate de bună execuție, catalog de produse, fișe tehnice, manual de utilizare, manual de utilizare echipamente etc.

Efectuăm traduceri spaniola în domeniul tehnic la tarife competitive și personalizate.

Preț traduceri spaniolă în domeniul tehnic – de la 40 de lei. În funcție de numărul de pagini și de termenul de predare solicitat, vă oferim reduceri considerabile de preț.

 

 

Traduceri Diplome și Acte de Studii în limba Spaniolă – traducciones juradas

Dacă vreți să emigrați în Spania, să vă echivalați studiile ori să vi le continuați în această țară, vă punem la dispoziție serviciul traduceri autorizate si legalizate spaniola acte de studii.

Pentru a dovedi experiența acumulată de-a lungul timpului, competențele și abilitățile dobândite, aveți nevoie de traduceri legalizate spaniola diplome sau certificate de calificare obținute până în momentul plecării. De asemenea, efectuăm traduceri în limba spaniolă pentru cv-uri, cu informații complete și actualizate.

Procedura de traducere și legalizare a actelor dvs. de studii este una relativ simplă care, datorită traducătorilor noștri experimentați și profesioniști, poate fi realizată inclusiv în maximum 48 de ore, în funcție de complexitatea actelor.

Dintre diplomele și actele de studii pe care le traducem cel mai adesea în limba spaniolă, enumerăm:

 • diplomă de bacalaureat
 • diplomă de licență
 • foaie matricolă / supliment la diplomă
 • adeverință de studii
 • certificate de formare profesională etc.

TRADUCCIONES JURADAS MAEC pentru recunoașterea și omologarea studiilor de master, licență, bacalaureat, școală profesională, formare profesională, școală postliceală etc.

Realizăm traduceri spaniola autorizate si legalizate diplome și acte de studii la tarife competitive și personalizate.

Preț traducere legalizată spaniolă Bucuresti acte de studii

Pentru actele de studii tariful se stabilește pe pagină fizică (de ex: diplome, certificate, adeverințe). În acest caz, prețul începe de la 35 de lei/ pagină.

Însă, dacă suplimentul la diplomă (sau foaia matricolă) este extrem de stufoasă și necesită editare/ redactare, atunci vă vom transmite o ofertă de preț personalizată.

Pentru aceasta, vă rugăm să ne trimiteți toate documentele dvs. de studii prin e-mail, folosind butonul de mai jos.

Ne angajăm să vă trimitem oferta noastră personalizată în maximum 60 de minute.

 

 

Traduceri Spaniola pentru medici, asistenți medicali și farmaciști

Suntem un Birou de traduceri spaniolă  specializat în traduceri spaniolă acte pentru medici, studenți la medicină care urmează să se înscrie și să susțină examenul MIR în Spania, asistenți medicali sau farmaciști.

Pentru aceștia avem pachete complete ce includ:

 • vizare și apostilare acte
 • traduceri spaniola autorizate si legalizate (traducciones juradas)
 • consultanță gratuită (supusă unor termeni și condiții) cu privire la actele necesare pentru întocmirea dosarelor pentru a obține recunoașterea / echivalarea studiilor în Spania (Reconocimiento / Homologación)
 • obținere diplome și alte acte de studii, certificate de conformitate emise de Ministerul Sănătății, de Colegiul Medicilor din România și de alte autorități ale statului.

 

Oferim consultanță gratuită (supusă unor termeni și condiții) pentru recunoaștere / omologare studii în Spania pentru următoarele profesii (dar fără a se limita la acestea):

 • Medic
 • Medic specialist
 • Medic stomatolog
 • Medici rezidenți (pentru înscriere la examenul MIR din Spania)
 • Medic veterinar
 • Farmacist
 • Asistent medical generalist
 • Inginer
 • Arhitect
 • Avocat
 • Designer de interior
 • Traducători etc.

Puteți citi aici mai multe detalii privind  Acte necesare omologare echivalare acte Spania.

 

Traduceri Acte Auto Spaniolă – prețuri

Traduceri Acte auto Spania:

 • Certificatul de înmatriculare/ Talonul (permiso de circulación)
 • Cartea mașinii (Tarjeta)
 • Factura de achiziție și/sau Contractul de vânzare-cumpărare

Pret Traduceri Acte auto Spaniolă

 1. Certificat de înmatriculare/ Talon auto: 40 lei
 2. Cartea mașinii: 40 lei
 3. Contract / factură: 40 lei

 

Pe bază de procură, biroul nostru de traduceri oferă următoarele servicii conexe pentru cetățenii români cu domiciliul în Spania (și nu numai):

 • obținem extras multilingv de pe certificat de naștere, certificat de căsătorie sau certificat de deces. Extrasele multilingve au aceeași valabilitate ca și certificatele de stare civilă și pot fi folosite de titulari fără traducere, legalizare sau apostila de la Haga.
 • obținem duplicat de pe certificatul de naștere, de căsătorie sau deces de la primăriile din România
 • vizare acte de studii liceale la Inspectoratul Municipiului București
 • vizare acte de studii universitare la Ministerul Educației
 • obținem Apostila de la Haga pentru actele de stare civilă sau actele de studii
 • APOSTILA DE LA HAGA ȘI LEGALIZĂRI

 

Dacă doriți să aflați preț traducere autorizată spaniolă sau traduceri legalizate spaniolă Bucuresti, ne puteți contacta cu încredere folosind datele din pagina de contact sau apăsând butonul de mai jos.

Vă oferim servicii de top, realizate cu profesionalism și livrate întotdeauna la timp.

 

 

Adresă Firmă de TRADUCERI  LIMBA SPANIOLA sector 5:

strada Iancu Jianu, nr. 5, sector 5, București.

 

Dacă doriți să veniți la sediul nostru pentru a ne aduce documentele de tradus, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru o PROGRAMARE. 

Traduceri autorizate spaniola in Bucuresti 10 ianuarie 2020