Traduceri Autorizate Engleză
Traduceri Legalizate Engleză
Orice document | Orice domeniu
Experiență din 2007
+225 traducători autorizați de Ministerul Justiției
Servicii complete de traduceri pentru orice tip de business sau persoane fizice
Comandați online sau telefonic
Simplu și Rapid
Livrăm rapid online sau prin curier oriunde în lume

Traduceri generale și specializate în/din Limba Engleză

Birou de traduceri engleza Bucuresti, cu experiență de 13 ani în domeniu, efectuăm traduceri autorizate si legalizate engleza pentru orice tip de document sau text, în orice domeniu, realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justiției, traducători experimentați și profesioniști. Serviciile noastre se adresează persoanelor juridice din orice oraș sau din orice colț al lumii, dar și persoanelor fizice.

Ce tip de Traduceri Engleza vă oferim

Încă de la înființare ne-am specializat în Traduceri Engleza, din dorința de a le oferi clienților servicii de cea mai bună calitate pentru ca aceștia, în urma colaborării cu noi, să obțină un beneficiu real. Acela al unei traduceri de calitate.
Întrucât domeniul traducerilor nu presupune neapărat realizarea acestora pe hârtie, ne mândrim cu faptul că avem clienți răspândiți în întrega lume. De asemenea, serviciile de traducere compun un domeniu în care traducătorii pot lucra de oriunde. Prin urmare, pentru ca traducerile pe care noi le efectuăm pentru clienții noștri să fie de cea mai bună calitate, la cererea acestora, apelăm inclusiv la serviciile unor traducatori sau revizori nativi.

Categoriile de Traduceri Engleza pe care vi le punem la dispoziție sunt:

1. Traduceri engleza romana
2. Traduceri romana engleza
3. Traduceri autorizate engleza romana
4. Traduceri autorizate romana engleza
5. Traduceri legalizate engleza romana
6. Traduceri legalizate romana engleza

De asemenea, oferim servicii de Traduceri Autorizate și Legalizate pentru următoarele combinații lingvistice:

1. Traduceri engleza → spaniola
2. Traduceri spaniola → engleza
3. Traduceri engleza → franceza
4. Traduceri franceza → engleza
5. Traduceri engleza → germana
6. Traduceri germana → engleza
7. Traduceri engleza → italiana
8. Traduceri italiana → engleza
9. Traduceri engleza → greaca
10. Traduceri greaca → engleza
11. Traduceri engleza → maghiara
12. Traduceri maghiara → engleza
13. Traduceri engleza → bulgara
14. Traduceri bulgara → engleza
15. Traduceri engleza → portugheza
16. Traduceri portugheza → engleza
17. Traduceri engleza → slovena
18. Traduceri slovena → engleza
19. Traduceri engleza → olandeza
20. Traduceri olandeza → engleza

DE CE să lucrați cu noi → AVANTAJE

1. Ne concentrăm pe nevoile clienților. Scopul nostru este să vă depășim așteptările.
2. Suntem traducători umani! NU efectuăm traduceri cu ajutorul aplicației Google Translate.
3. Propunem tarife personalizate și flexibile, în funcție de bugetul pe care dvs. îl alocați.
4. Avem soluții rapide pentru orice tip de cerere, indiferent de valoarea comenzii dvs.
5. Pentru un volum de tradus de mai mult de 100 de pagini, indiferent de domeniu, vă acordăm reduceri de preț.
6. În limita timpului nostru disponibil, realizăm și Traduceri Urgente Engleza.
7. Vă garantăm calitatea traducerilor în engleza și confidențialitatea datelor dvs. personale prin contract.
8. Ne ocupăm pentru dvs. de Traduceri Legalizate Engleza în cadrul birourilor notariale partenere, la cererea dvs. și contra cost.
9. Colaborăm doar cu Traducator Autorizat Engleza cu peste 10 ani experiență.
10. Livrăm traducerile realizate de noi prin curier în țară sau în străinătate, sau prin e-mail.
Suntem prompți, profesioniști și de încredere! Citiți mai multe despre noi dând click pe pagina Mărturii clienți Mărturii clienți

TRADUCERI AUTORIZATE ENGLEZĂ

Pentru a avea certitudinea că oferim clienților noștri doar servicii de traduceri autorizate engleza de calitate, colaborăm doar cu traducători autorizați de Ministerul Justiției, cu cel puțin 10 ani experiență. Astfel, ne bazăm pe colaborarea a cel puțin 225 de traducatori autorizati engleza care depun toate eforturile necesare cu scopul de a livra traduceri engleza de calitate, executate cu profesionalism și întotdeauna la timp.
O Traducere Autorizata Engleza înseamnă că respectiva traducere va purta ștampila și semnătura traducătorului autorizat de limba engleză care a efectuat-o. În plus, la finalul acesteia traducătorul va trebui să adauge încheierea specifică prin care certifică autenticitatea traducerii în conformitate cu actul original.
Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră și pentru a vă scuti de drumuri inutile, vă putem livra traduceri autorizate engleza online, direct în căsuța dvs. de e-mail, fără să mai fie nevoie să vă deplasați la sediul nostru.
Însă, dacă autoritatea sau instituția unde trebuie să depuneți traducerile autorizate engleză vă solicită depunerea acestora în original, vi le putem trimite prin curier direct la dvs. acasă sau la birou, în cazul în care nu le puteți ridica personal de la sediul nostru.

TRADUCERI LEGALIZATE ENGLEZA

Traduceri legalizate engleza sunt acele traduceri care, pe lângă încheierea specifică, semnătura și ștampila traducătorului autorizat vor avea în plus și încheierea notarului public. Încheierea de legalizare a notarului public reprezintă doar o certificare a acestuia că traducătorul care a realizat traducerea respectivă deține autorizație emisă de Ministerul Justiției din România și că semnătura sa este autentică, notarul verificând acest lucru în registrul cu specimene de semnătură de la sediul biroului său notarial.

Ce trebuie să afle clienții cu privire la traducerile legalizate, înainte de a solicita acest tip de traduceri:
1. Birourile notariale legalizează doar traduceri autorizate. Adică, nu orice traducere poate fi legalizată.
2. Notarii publici legalizează doar traduceri realizate de traducătorii autorizați care și-au depus specimenul de semnătură în registrul lor. Așadar, un traducător din Cluj, de exemplu, nu vă poate efectua o traducere legalizată la un notar din București dacă nu are specimenul de semnătură depus.
3. Pentru a putea obține legalizarea unei traduceri va trebui să prezentați notarului public documentul original de pe care s-a realizat traducerea.
4. Se pot legaliza traduceri autorizate efectuate de pe acte autentice (adică acte emise de instituții publice, autorități sau funcționari publici), cum ar fi: certificat de căsătorie, certificat de naștere, certificat de deces, diplome, foi matricole, certificate constatatoare emise de Registrul Comerțului, adeverințe eliberate de Administrația Financiară etc.), înscrisuri autentice emise de notari publici, copii legalizate de pe orice document, înscrisuri cu dată certă sau acte cu legalizare de semnătură.
5. Prețul unei traduceri legalizate engleza diferă în funcție de notarul public care legalizează traducerea și se achită separat la sediul biroului notarial și nu include tariful aferent traducerii. În București, prețul cu legalizarea unei traduceri pornește de la 36 de lei/document și poate ajunge chiar și la 70 de lei/document, aceste tarife fiind valabile doar pentru un exemplar. Dacă doriți mai multe exemplare, veți achita o taxă suplimentară.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă putem facilita legalizarea traducerilor realizate de traducătorii noștri colaboratori în cadrul birourilor notariale cu care colaborăm, la cerere și contra cost.

Dacă vreți să aflați care este pretul unei traduceri legalizate engleza pentru actele dumneavoastră, accesați pagina TARIFE

Pentru ce tip de acte vă punem la dispoziție Traduceri Engleza

Suntem o firma de traduceri Bucuresti specializată în traduceri autorizate si legalizate engleza, pentru orice tip de document sau text. De-a lungul experienței noastre de 13 ani, am tradus documente din cele mai diverse domenii, începând de la traduceri engleza juridice, traduceri engleza tehnice și până la traduceri medicale engleza. Dintre cele mai diverse acte pe care le-am tradus pentru marea majoritate a clienților, enumerăm:
– Traducere engleza procura
– Traducere engleza sentinta de divort
– Traducere engleza împuternicire
– Traducere engleza contract de vanzare
– Traducere engleza acte notariale
– Traducere engleza bilanț contabil
– Traduceri acte auto engleza romana
– Traducere engleza raport de audit
– Traduceri engleza documente licitatii
– Traduceri engleza cataloage de produse
– Traduceri engleza manuale de utilizare
– Traduceri autorizate engleza acte de studii
– Traduceri autorizate engleza diploma de bac
– Traduceri autorizate engleza diploma de licenta
– Traduceri autorizate engleza adeverinta de studii
– Traduceri autorizate engleza lucrare de disertatie
– Traduceri autorizate engleza teza de doctorat
– Traduceri autorizate engleza lucrare de licenta
– Traducere CV in limba engleza
– Traduceri medicale engleza romana
– Traduceri medicale romana engleza

Limba engleză este cea mai vorbită limbă străină din lume. Conform Wikipedia este limba oficială în 67 de țări și 27 de entități nesuverane însă, este folosită la nivel mondial drept limbă universală de comunicare. Spre exemplu, dacă o persoană care vorbește limba română are nevoie să comunice cu o persoană care vorbește limba spaniolă iar nici una dintre aceste persoane nu cunoaște limba celeilalte, atunci cel mai simplu mod este de a comunica în limba engleză.

Povestiți-ne despre proiectul dvs. iar noi vă vom oferi cea mai bună soluție lingvistică.