Traduceri Generale și Specializate
Traduceri Autorizate și Legalizate | Traduceri Site-uri web
Interpretariat | Audit lingvistic
Cursuri de limbi străine pentru companii
Servicii complete pentru orice tip de business
Experiență din 2007 | +225 de traducători autorizați
Comandați online sau telefonic | Simplu și Rapid

Traducătorii noștri nu traduc doar cuvinte, ei redau sensuri!

TRADUCERI AUTORIZATE ȘI LEGALIZATE

Agenție de traduceri București, cu experiență de 13 ani în domeniu, efectuăm traduceri autorizate și legalizate, traduceri generale și specializate, pentru orice tip de text sau document, în orice domeniu, realizate de traducători autorizați de Ministerul Justiției în/din următoarele limbi străine:

– ENGLEZĂ
– FRANCEZĂ
– SPANIOLĂ
– ITALIANĂ
– GERMANĂ
– PORTUGHEZĂ
– MAGHIARĂ
– BULGARĂ
– SUEDEZĂ
– GREACĂ
– TURCĂ
– POLONĂ
– RUSĂ
– SLOVENĂ
– UCRAINEANĂ
– OLANDEZĂ/ NEERLANDEZĂ
– CHINEZĂ
– JAPONEZĂ

REVIZIE TRADUCERI | TRADUCERI AUTORIZATE | TRADUCERI SPECIALIZATE

Pentru că 4 ochi văd întotdeauna mai bine decât 2, înainte de a fi predate clientului, traducerile realizate de biroul nostru de traduceri sunt verificate de revizori specializați. Acesta reprezintă un proces indispensabil prin care ne dorim să asigurăm calitatea traducerilor livrate și să adăugăm un plus de valoare considerabil serviciilor noastre.

TRADUCERI DIPLOME ȘI ACTE DE STUDII | Orice Limbă Străină

Dacă vreți să emigrați, să plecați la studii ori să vă angajați în străinătate sau dacă intenționați să vă depuneți dosarul pentru echivalarea diplomelor, vă punem la dispoziție serviciul de traduceri autorizate diplome și acte de studii în orice domeniu.

Pentru traducerea diplomelor dvs. colaborăm doar cu traducători autorizați de Ministerul Justiției care pot asigura astfel calitatea și acuratețea traducerilor actelor dvs., aplicând ștampila, semnătura și încheierea specifică la final.

TRADUCERI SITE-URI WEB | Orice Limbă Străină

Dacă vreți mai mulți clienți, dacă vreți să vă extindeți afacerea pe piețele internaționale, să vă diferențiați de concurență, să oferiți valoare produselor/serviciilor dvs., apelați cu încredere la serviciul nostru de Traduceri Site-uri Web. Traducerea paginii web are un impact major asupra imaginii companiei dvs. și asupra profitului dvs. Dacă vreți să atrageți cât mai mulți clienți, trebuie să vorbiți pe limba lor. Dacă vreți să încheiați parteneriate cu antreprenori străini, este obligatoriu să vă traduceți site-ul web pentru ca aceștia să vă înțeleagă mai întâi afacerea.
Apelați cu încredere la serviciile noastre de traducere site web. Noi internaționalizăm afacerea!

INTERPRETARIAT

Spre deosebire de un traducător care livrează traduceri scrise, translatorul efectuează „traduceri orale” în timp real, la fața locului, acolo unde este solicitat de client. Aceste proces se numește INTERPRETARIAT. Prin intermediul interpreților noștri autorizați, vă oferim servicii de interpretariat simultan, interpretariat consecutiv și interpretariat telefonic. Aceste servicii se adresează în special companiilor dar, la cerere, putem asigura serviciile interpreților noștri și în locurile solicitate de clienții persoane fizice.

AUDIT LINGVISTIC

Auditul lingvistic este o modalitate de „diagnosticare” pe care companiile o utilizează de obicei înainte de începerea unui curs de limbi străine cu scopul de a determina nivelul exact de cunoștințe lingvistice al angajaților. Auditul lingvistic se poate realiza la nivelul întregii companii, la nivelul unui departament specific sau doar pe un grup de persoane determinat. De asemenea, s-a dovedit a fi un serviciu util în testarea candidaților la posturile vacante. În cadrul agenției noastre, oferim servicii de audit lingvistic doar pentru companii.

 CURSURI DE LIMBI STRĂINE

Organizăm cursuri de limbi străine pentru companii, limbaj general ori specializat, pentru orice nivel de studiu, în cele mai cunoscute limbi străine: engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, portugheză etc. Avem traineri specializați, cu experiență de cel puțin 10 ani în predarea limbilor străine. Aceștia utilizează metode de predare moderne, dinamice și eficiente îmbinând utilul cu plăcutul, astfel încât cursanții nu se plictisesc, chiar dacă participă la curs după o zi la birou. Asigurăm prezența trainerilor la sediul companiei tale, după un program prestabilit sau în altă locație, la cerere. Acest serviciu se adresează doar companiilor.

Povestiți-ne despre proiectul dvs. iar noi vă vom oferi cea mai bună soluție lingvistică!