Ai nevoie de traduceri autorizate engleză română? Cauți un birou de traduceri autorizate si legalizate Bucuresti? Îți oferim traduceri engleză română sau traduceri română engleză, traduceri autorizate sau legalizate. Fie că ai un document de 100 de pagini sau unul de 5 pagini, nu facem niciodată rabat de la calitate. Efectuăm traduceri engleză ireproșabile, realizate doar de traducator autorizat engleza, profesionist și experimentat.

Fie că e week-end fie că e zi lucrătoare, te întâmpinăm cu același zâmbet pe buze, cu aceeași bună dispoziție, gata oricând să traducem responsabil orice proiect ne-ai încredința.

Și, ca să începem anul 2019 în forță, îți oferim o reducere de 10% la serviciile de traduceri autorizate engleză română sau traduceri autorizate română engleză.

Perioada ofertei: 07.01.2019 – 31.01.2019

Condițiile de acordare a reducerii:

  1. Documentele trebuie să conțină peste 50 de pagini (calculate la caractere cu spații)
  2. Traducerile pot fi simple, autorizate sau legalizate, din orice domeniu.
  3. Reducerea NU este valabilă pentru clienții cu care deja avem încheiate contracte de colaborare

În cazul în care traducerile vor trebui legalizate, tariful aferent legalizării se va achita de client separat, la biroul notarial.

Dacă oferta firmei noastre de traduceri din București, sector 5 te-a convins, trimite-ne acum documentele pentru care ai nevoie de traducere engleză română și te vom contacta în cel mult 30 de minute.