Traduceri autorizate ENGLEZA ROMANA

Traducator Autorizat Engleza

Căutați traduceri autorizate engleza?

Aveți de realizat Traduceri autorizate Romana ↔ Engleza?

Vă doriți un traducator autorizat de limba engleza profesionist și experimentat care să se ocupe cu atenție de actele dvs. astfel încât să primiți la timp o traducere de calitate?

Noi avem cea mai bună soluție pentru dvs.!

Realizăm traduceri autorizate engleza în orice domeniu și pentru orice tip de acte sau documente, inclusiv în regim de urgență.

În cadrul firmei noastre colaborăm doar cu traducatori autorizați engleză și livrăm traduceri autorizate engleza online, pe suport de hârtie la sediul dvs. sau acasă, oriunde în țară sau străinătate.

De asemenea, la cererea dvs., ne ocupăm și de traduceri legalizate limba engleza prin serviciul de legalizare pus la dispoziție de birourile notariale partenere.

 

DE CE să alegeți serviciile noastre → AVANTAJE

 1. Vă garantăm prin contract calitatea traducerilor livrate și confidențialitatea datelor dvs. personale;
 2. Colaborăm doar cu traducator autorizat engleza acreditat de Ministerul Justiției din România;
 3. Știți de la bun început cât costă traducerea dvs.;
 4. În activitatea noastră, nu realizăm traduceri engleza cu Google Translate. Punem calitatea serviciilor lingvistice pe care vi le oferim pe primul plan;
 5. Datorită numărului mare de notari publici cu care colaborăm, asigurăm și traduceri engleza legalizate, la cererea dvs. și contra cost;
 6. Avem prețuri accesibile și personalizate, în funcție de buget;
 7. Vă oferim reduceri de preț dacă aveți de tradus un număr de peste 100 de pagini, indiferent de domeniul sau tipul documentului;
 8. Dacă timpul ne permite, realizăm și traduceri engleza urgente;
 9. Livrăm online traducerile pe care le efectuăm, pe suport de hârtie prin curier în țară sau în străinătate;
 10. Suntem profesioniști, rapizi și de încredere! CONTACTAȚI-NE!

Traduceri limba engleza

Pentru o persoană care până la acest moment nu a avut legătură cu domeniul traducerilor, alegerea unui traducator autorizat engleza sau a unui birou de traduceri autorizate limba engleza poate fi o adevărată provocare sau o reală bătaie de cap.

Probabil orice persoană care a studiat atât în școală generală, la liceu sau la facultate limba engleză poate afirmă că vorbește această limbă, că o cunoaște destul de bine astfel încât să se descurce. Însă, când vine vorba despre traduceri acte engleza, atunci în mod clar trebuie să apelați la un traducător engleza profesionist, care să abordez traducerea cu pricepere și profesionalism și care să fie atât de bine pregătit încât să livreze o traducere engleza de calitate clientului. Și, experiența ne-a demonstrat că nu chiar oricine se poate intitula traducător de limba engleză.

În cadrul biroului nostru de traduceri engleza ne bazăm pe colaborarea a peste 70 de traducători autorizați engleză, acreditați de Ministerul Justiției și care au cel puțin 5 ani experiență în domeniu, pe care i-am selectat de-a lungul timpului în baza unor teste extrem de riguroase.

Ca să înțelegem mai bine de ce „traduceri engleza” sunt puțin mai speciale decât s-ar putea crede, trebuie să menționăm că, deși limba engleză este considerată a doua cea mai vorbită limbă străină din lume după chineza mandarină, adevărul este că această limbă străină are dialecte puțin diferite în funcție de țara unde este vorbită.

Și, pentru că ne dorim clienți foarte bine informați, vom detalia mai jos câteva dintre diferențele dintre engleza britanică și engleza americană.

 

Particularități Traduceri Engleza

Engleza britanică vs. Engleza Americană

Limba engleză este o limbă vest germanică, fiind limba oficială în 67 de țări și 27 de entități nesuverane. Este a doua cea mai vorbită limbă străină după chineza mandarină. Limba engleză modernă este denumită și „lingua franca” a epocii moderne. Cu toate că nu este limba oficială în foarte multe țări, cum ar fi de exemplu în România, în prezent limba engleză este cea mai studiată limbă străină din lume. În baza unor tratate internaționale, limba engleză este limba oficială pentru comunicațiile aeriene și maritime, este una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene, ale Națiunilor Unite și ale altor organizații sportive internaționale. (Conform Wikipedia)

Engleza este cea mai studiată limbă străină din UE – aproximativ 89% dintre elevi. Și datorită faptului că până nu demult și Marea Britanie era membră a UE, în majoritatea școlilor, liceelor, facultăților se studiază mai mult engleza britanică, în detrimentul englezei americane care este studiată doar în facultățile de limbi străine.

Engleza Britanică (cunoscută și sub denumirea de British English, cu abrevierile BE, BrE, BrEn, BrEng, en-GB) este un termen folosit la scară largă pentru a face diferența între limba engleză care se vorbește în Regatul Unit al Marii Britanii și engleza utilizată în Canada și Statele Unite ale Americii, denumită și engleza americană. Aceste diferențe constau fie în cuvinte scrise diferit dar care înseamnă același lucru, fie invers, dar mai ales sunt diferite din punct de vedere al accentului, accentul britanic fiind extrem de ușor de recunoscut.

De aceea, atunci când aveți nevoie de traduceri autorizate romana engleza trebuie să precizați biroului de traduceri sau traducătorului de engleza la care apelați unde veți folosi respectiva traducere: în Marea Britanie sau în SUA.

Câteva diferențe extrem de cunoscute între cele două, sunt:

Center (Am. E.) – Centre (Br. E.) (tradus în limba română: centru)

Apartment (Am. E.) – Flat (Br. E.) (tradus în limba română: apartament)

Crackers, cookies (Am. E.) – Biscuits (Br. E.) (tradus în limba română: biscuiți)

French fries (Am. E.) – Chips (Br. E.) (tradus în limba română: cartofi prăjiți)

Acestea sunt doar câteva exemple privind diferențele dintre engleza britanică și engleza americană. Alte diferențe constau în chestiuni pur gramaticale, ortografice sau lexicale pe care un traducator engleza profesionist ar trebui să le cunoască și să le aplice astfel încât traducerea rezultată să vă fie de un real folos.

Pentru noi, birou de traduceri engleza romana, profesionalismul, experiența, promptitudinea și calitatea traducerilor oferite de colaboratorii noștri pe care i-am selectat de-a lungul timpului sunt principii de la care nu facem rabat niciodată.

 

Câte tipuri de Traduceri Engleză oferim:

 1. Traduceri generale în sau din limba Engleză

 Sunt acele traduceri care se referă la domenii precum: traduceri e-mail-uri, traducerea descrierii unui oraș, stațiuni turistice, limbaj uzual în interiorul unei companii etc.

 1. Traduceri specializate în sau din limba Engleză

Sunt acele traduceri care se referă la domenii precum: tehnic, juridic, medical, IT, adică domenii care necesită o specializare temeinică din partea traducătorului. Aceste traduceri de obicei nu se legalizează la notar.

 1. Traduceri Autorizate Engleza

Se numesc astfel acele traduceri care la final poartă încheierea, ștampila și semnătura traducătorului autorizat care le-a realizat.

 1. Traduceri Legalizate Engleza

Se numesc legalizate acele traduceri care, pe lângă încheierea, ștampila și semnătura traducătorului trebuie să conțină și încheierea notarului public care legalizează specimenul de semnătură al acestuia.

 1. Traduceri Engleză Acte și Diplome de Studii

 Sunt acele traduceri care includ: traduceri diplome, traduceri foi matricole, traduceri cv-uri etc.

 

Ce acte includ cel mai adesea Traduceri Autorizate Engleza

Din momentul intrării României în UE, foarte mulți investitori englezi au devenit interesați de țara noastră. Indiferent de natura activității lor, investitorii englezi au o nevoie constantă de traduceri autorizate engleza, mai ales pentru participarea la licitații, dar și pentru a-și derula activitatea zilnică a companiei. Prin urmare, cele mai solicitate traduceri sunt:

 1. Traduceri engleza documente licitații
 2. Traduceri engleză acte societate și traducere engleza procura
 3. Traduceri engleza acte contabile
 4. Traduceri engleza certificate fiscale sau cazier judiciar
 5. Traduceri engleza manuale de utilizare
 6. Traduceri engleza meniuri restaurante
 7. Traduceri engleza site-uri web
 8. Traduceri engleza procese-verbale de bună execuție
 9. Traduceri engleza scrisori de garanție bancară
 10. Traduceri engleza cv-uri ingineri, diriginți de șantier, manageri de proiect etc…

În ce combinații lingvistice oferim Traduceri Engleza

Clienții de traduceri engleza sunt răspândiți în întreaga lume, datorită faptului că această limbă străină este a doua cea mai vorbită limbă din lume. În plus, serviciile de traducere sunt un domeniu în care traducătorii pot livra traduceri de oriunde, noi colaborând inclusiv cu traducători nativi. Așadar, ne bucurăm să vă oferim servicii de traducere engleza în următoarele combinații lingvistice:

 1. Traduceri engleza romana
 2. Traduceri romana engleza
 3. Traduceri engleza franceza
 4. Traduceri engleza spaniola
 5. Traduceri engleza italiana
 6. Traduceri engleza germana
 7. Traduceri engleza greaca
 8. Traduceri engleza maghiara
 9. Traduceri engleza bulgara
 10. Traduceri engleza portugheza
 11. Traduceri engleza slovena
 12. Traduceri engleza olandeza etc…

Așadar, dacă aveți nevoie de traduceri autorizate si legalizate engleza de calitate sau sunteți în căutarea unui traducator de limba engleza autorizat de Ministerul Justiției din România, trimiteți documentele prin e-mail, povestiți-ne despre proiectul dumneavoastră iar noi vă vom oferi cea mai bună și mai rapidă soluție lingvistică!

 

Sursa foto: pixlr