Ai nevoie de traduceri autorizate spaniolă română? Cauți un birou de traduceri București în sectorul 5? Îți oferim traduceri spaniolă română sau traduceri română spaniolă, traduceri autorizate sau legalizate. Fie că ai un document de 100 de pagini sau unul de 5 pagini, nu facem rabat de la calitate. Efectuăm traduceri spaniolă ireproșabile, realizate doar de traducator autorizat spaniola, profesionist și experimentat.

Fie că e week-end fie că e zi lucrătoare, te întâmpinăm cu același zâmbet pe buze, cu aceeași bună dispoziție, gata oricând să traducem responsabil orice proiect ne-ai încredința. Suntem specializați în traduceri spaniolă de orice tip de 13 ani.

Însă, pentru că luna decembrie este luna cadourilor, vrem să ne facem clienții fericiți și, nu ne lăsăm mai prejos. Începem în forță această lună, oferindu-vă reducere de 10% la traducerile din limba spaniolă în limba română sau la traducerile din limba română în limba spaniolă.

Oferta este valabilă:

  1. Pentru documente ce conțin peste 50 de pagini
  2. Atât pentru traducerile simple cât și pentru traducerile autorizate și legalizate
  3. Până la data de 31 decembrie 2018

În cazul în care traducerile vor trebui legalizate, tariful aferent legalizării se va achita de client separat, la biroul notarial.

Reducerea NU este valabilă pentru clienții cu care deja avem încheiate contracte de colaborare.