Traduceri Autorizate Spaniolă

Traduceri Legalizate Spaniolă

 

Aveți nevoie de traduceri autorizate spaniolă română? Căutați un birou de traduceri București? Vă oferim traduceri spaniolă română sau traduceri română spaniolă, traduceri autorizate sau legalizate. Fie că aveți un document de 100 de pagini sau unul de 5 pagini, nu facem rabat de la calitate niciodată. Efectuăm traduceri spaniolă ireproșabile, realizate doar de traducator autorizat spaniola, profesionist și experimentat.

Fie că e week-end fie că e zi lucrătoare, vă întâmpinăm cu același zâmbet pe buze, cu aceeași bună dispoziție, gata oricând să traducem responsabil orice proiect ne-ați încredința. Avem experiență de 14 ani în traduceri spaniolă de orice tip.

Și pentru că ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu cele mai bune prețuri traduceri spaniolă de pe piață, vă prezentăm oferta noastră standard de reduceri:

 

Oferta este valabilă:

  1. Pentru traduceri spaniolă română sau
  2. Pentru traduceri română spaniolă
  3. Pentru documente ce conțin mai mult de 50 de pagini
  4. Atât pentru traducerile simple cât și pentru traduceri spaniolă autorizate și legalizate
  5. Până la data de 31 decembrie 2021

 

În ce constă reducerea:

  1. Pentru un volum cuprins între 51 – 70 de pagini (inclusiv cumulate), vă oferim o reducere de 3 pagini
  2. Pentru un volum cuprins între 71 – 100 de pagini (inclusiv cumulate), vă oferim o reducere de 5 pagini
  3. Pentru un volum cuprins între 100 –  150 de pagini (inclusiv cumulate), vă oferim o reducere de 10 pagini
  4. Pentru un volum ce depășește 150 de pagini (inclusiv cumulate), vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

 

ATENȚIE: În cazul în care veți avea nevoie de traduceri legalizate spaniolă, tariful aferent legalizării se va achita de client separat, fie la sediul nostru, fie la sediul biroului notarial. La cerere și contra cost ne putem ocupa noi pentru dvs. de legalizarea traducerilor.

Reducerile de mai sus pentru Traduceri Spaniolă nu sunt valabile pentru clienții cu care avem deja încheiate contracte de colaborare.

Dacă doriți să deveniți clientul nostru și să externalizați serviciile de traduceri autorizate și legalizate spaniolă din cadrul firmei dvs. și să beneficiați de prețuri speciale și de alte grile de reduceri, vă rugăm să ne contactați telefonic sau apăsând butonul de mai jos.