Oricine se aventurează să învețe o limbă străină își dorește ca procesul de învățare să fie plăcut și să ajungă să stăpânească limba respectivă cât mai repede cu putință.

În realitate, nu există o formulă magică de învățare rapidă a limbii spaniole, de a o înțelege și de a o vorbi cursiv. Este nevoie de timp, de o metodă bine pusă la punct și de disciplină.

Desigur, cea mai bună metodă de învățare rapidă a unei limbi străine este să locuiți în țara respectivă și să folosiți acea limbă străină pentru cel puțin un an. Dar, cum nu oricine își permite să plece în Spania pentru un an sabatic de studiat limba spaniolă, cea mai bună alegere sunt cursurile de limba spaniolă cu un profesor nativ.

Vă punem la dispoziție Cursuri de Limba Spaniolă cu Profesor Nativ în următoarele domenii:

  1. Cursuri generale de limba spaniolă pentru nivelurile A1 – C2;
  2. Cursuri de limba spaniolă pentru pregătirea examenului DELE de la Institutul Cervantes;
  3. Cursuri de limba spaniolă pentru companii (diverse domenii);
  4. Cursuri de limba spaniolă pentru afaceri (se studiază strict limbajul de business de pe suport de curs specializat);
  5. Cursuri de limba spaniolă limbaj juridic (se studiază strict limbajul juridic de pe suport de curs specializat);
  6. Cursuri de limba spaniolă limbaj financiar-contabil (se studiază strict limbajul financiar-contabil de pe suport de curs specializat);
  7. Cursuri de limba spaniolă limbaj tehnic (curs conceput special pentru diriginți de șantier, ingineri, manageri de proiect, arhitecți);
  8. Cursuri de limba spaniolă pentru Bacalaureat Internațional;
  9. Cursuri de limba spaniolă pentru interviuri de angajare;
  10. Cursuri de limba spaniolă pentru admitere liceu, bacalaureat sau admitere la facultate;

 

Cursurile sunt organizate online, în format individual sau în grupe mici de cel mult 4-5 persoane.

Indiferent care este nivelul dvs. de limba spaniolă, sau al angajaților dvs., dacă alegeți să studiați limba spaniolă cu un profesor nativ după doar câteva ședințe vă veți convinge că ați luat cea mai bună decizie.

 

Profesorii noștri nativi de limba spaniolă au experiența și pregătirea necesară pentru a se adapta nevoilor dvs. de învățare. În plus, profesorii joacă un rol extrem de important, deoarece ei sunt cei care vă aleg suportul de curs și instrumentele care vă ajută să studiați și să vă exprimați în limba spaniolă.

Un profesor nativ de limba spaniolă poate face diferența între modul cum vă atingeți obiectivele (sau nu). În plus, veți învăța limba spaniolă într-un mod natural, direct de la sursă, veți ști să folosiți expresii tipice sau fraze standard într-un mod rapid.

Haideți să vedem ce avantaje implică studierea limbii spaniole cu un profesor nativ:

1. Pronunție excelentă și mai naturală

Pentru cei care încă nu știau, pronunția în limba spaniolă este foarte importantă. Foarte multe persoane au impresia ori se declară cunoscătoare ale limbii spaniole după urmărirea unor telenovele. Regretăm să vă dezamăgim, dar latinoamericana, adică spaniola care se vorbește în telenovele, este diferită ca pronunție de spaniola care se vorbește în Spania, cunoscută și sub denumirea de el castellano (castiliană).

Profesorii nativi de limba spaniolă stăpânesc cel mai bine limba și în consecință au o pronunție infinit mai bună și mai naturală decât un profesor român care a învățat limba spaniolă la școală. Prin urmare, acesta nu doar că vă va ajuta să vă familiarizați încă de la început cu accentul, intonația și pronunțarea corectă a cuvintelor, ci vă va și corecta imediat atunci când realizează că spuneți ceva greșit.

Pronunția este un aspect foarte important în momentul în care doriți să învățați limba spaniolă pentru a vă muta în Spania sau pentru un loc de muncă, deoarece aceasta vă va permite să vă exprimați astfel încât să vă faceți înțeleși.

Pentru a vorbi corect limba spaniolă, pronunția nu este doar un detaliu, dimpotrivă. Dar cu ajutorul unui nativ vă garantăm că veți reuși.

 

2. Autenticitate

Un profesor nativ de limba spaniolă nu doar vorbește limba spaniolă, ci se exprimă în limba spaniolă (expresii tipice, simțul umorului, gesturile) iar acest lucru vă poate ajuta să cunoașteți mai bine tot ce ține de limbajul non-verbal.

Acesta gestionează mai bine diverse registre ale limbii. Spre exemplu, vă poate învăța care este diferența între folosirea limbii spaniole într-un cadru formal sau informal, vă poate învăța ce termeni sau formule sunt folosiți cu precădere în limbajul de afaceri.

 

3. Limbajul actual

Un profesor nativ de limba spaniolă revine periodic în țara sa, este în contact permanent cu familia sa, este la curent cu ceea ce se întâmplă în țara lui deoarece urmărește posturile de televiziune locale sau citește presa zilnic.

Acest lucru înseamnă că este permanent în contact cu limba spaniolă. Prin urmare, va vorbi o spaniolă actuală spre deosebire de un profesor non nativ care este posibil să fi rămas puțin în urmă și să utilizeze în modul de predare expresii pe care le-a învățat cu ani în urmă la școală, nu atât de actuale.

 

4. Obligativitatea de a vorbi direct în spaniolă

Un alt avantaj al unor cursuri de spaniolă cu profesor nativ este faptul că, întrucât acesta nu cunoaște foarte bine limba română, va prefera întotdeauna ca elevii săi să facă un efort și să se exprime direct în limba spaniolă. Corectându-i atunci când este cazul.

Această obligativitate, să o numim așa, s-a dovedit extrem de eficientă de-a lungul timpului fiindcă în acest mod elevii încep să gândească direct în limba spaniolă. Lucru care nu face decât să îi ajute să se exprime cât mai repede în limba spaniolă.

 

5. Cursuri mai interesante și mai relaxate

Un profesor nativ nu simte nevoia să se concentreze în timpul unui curs pe a vorbi corect cu elevii săi, nu îi este teamă că va folosi incorect o expresie, un verb sau vreun cuvânt și, mai ales, că va fi întrebat ceva ce nu știe. Chiar dacă nu va ști să spună exact cuvântul în limba română, vă va oferi explicația necesară astfel încât dvs. să deduceți termenul.

Prin urmare, profesorii nativi se concentrează în timpul unui curs pe calitatea actului de predare, pe modul în care interacționează cu elevii, având grijă să le transmită informații prețioase.

Prin urmare, dacă intenționați să urmați cursuri de limba spaniolă cu profesor nativ, nu vă rămâne decât să ne contactați pentru o ofertă personalizată. Vă vom oferi cea mai bună soluție lingvistică în maximum 1 oră.